18 Eyl 2010

çift sarılı

Hazal 1990 yılında dünyaya geldi ve doğduğundan beri Bursada yaşıyor.İkizi var.Annesi ve babası boşanalı on yıl oluyor ve o bundan asla bir mutsuzluk yada rahatsızlık duymadığını belirtiyor.Kimine göre itici kimine göre sevimli.Kendisine soracak olsanız,her ikisinden de farklı olarak içten içe bol çelişkili bir insan olduğunu söylüyor.Mahremiyetine bolca düşkün.Yalnızlığa ve uzun sessizliklere tahammül edemiyor.
Yedi yaşındaki kuzeni Eylüle ölüyor.Hayatta en değer verdiği insanların neredeyse başında o geliyor.
Aşk hayatı konusunda yorum yapmaktan kaçınan Hazal,magazincilerin artık peşini bırakması gerektiğini,çok sıkıldığını,anneannesinden eve kadar beraber yürüdüğü arkadaşlarıyla bile adının aşk dedikodularına karıştığını ve gazeteyi açıp da haberi gördüğü an kahkahalara boğulduğunu anlatıyor.
Magazin camiasından dost edinilemeyeceği görüşünde."Aşklar ise yalan" diyor.
Ona çok sık sorulan iki sorudan birinin özel hayatı,diğerinin ise ikizi olduğunu söyleyen Hazal,bu konudaki düşüncelerini şöyle belirtiyor:
"Bu soru bana ve kardeşime,kendimizi bildik bileli soruldu.'İkiz olmak nasıl bir duygu?'
Biz de hep 'normaalllll' dedik.Hep öyleydi,arkadaş gibiydik.
Fakat bugün bulaşıkları makineye yerleştirirken,eve gelen bir teyzenin söylediği cümle aklımı başıma getirdi:"Bu kızın daha uzunmuş"
İşte o an anladım ki ikiz olmak aslında normal bir durum değil.Hayatınız boyunca kıyaslanacağınız bir insanla beraber doğuyorsunuz.Buna mahkumsunuz çünkü siz 'çift sarılısınız'
Her zaman biri diğerinden çalışkan,akıllı,güzel yada sevimli oluyor.Aslında biri diğerinden daha iyi yada daha başarılı oluyor.Evlenseniz bile 'Onun kocası daha iyi' olacağı şimdiden kesin gibi.
Bazı insanlar sizi tek bir birey olarak görüyor.Ne alınacaksa ikinize birden alınıyor,hak geçmesin diye.Size isteyip istemediğinizi soracak insanlar bazen olmuyor.
Neyseki biz aile bakımından çok şanslıyız.Seçimler hep bize bırakılmıştır ama ne yazıkki bazen bazıları 'O öyle yaptı da sen neden yapmadın?' aşamasında takılı kaldılar.
Onun dışında bir büyüsü bir özelliği yok.Yaşayıp gidiyoruz işte"

Magazin Haberleri-Bilgi Servisi/KELEBEK

1 yorum:

  1. Bence çift yumurta ikizleri olduğunuz için kısmen şanslısınız. Tek yumurta ikizleri olsaydınız, birbirinize kardeşten fazla benzeseydiniz, insanların sizden "her konuda birebir aynı kişi olma" beklentisi daha fazla olacaktı muhtemelen.

    YanıtlaSil