3 Ağu 2011

aniden

Durduk yerde sinirim bozuluyor.
Bunu açık seçik anlatmam mümkün değil,yapamam.Fakat yıl öncesinde canım yanmıştı,içim acımıştı,ağlamıştım.Dua etmiştim "Nolur olsun" diye.
Olmadı.
Bir insan senin kaderinde vardır yada yoktur.Çok basit.
İnsanın hissettikleri,kalbinin birine bir anda açılıp kapanması,kalbinin güm güm güm atması,başının dönmesi falan...Bunlar bana çok enteresan geliyor.Garip bi organizma.
Bunun bir anda bitivermesi de acayip tabi.Çok sesli bir ortamdayken bir anda elektriklerin kesilip etrafın sessizleşmesi gibi.
Bana da öyle olmuştu "yıl öncesinde".Kaç yıl olduğunun önemi yok.
Sonra aniden,küt diye bitiverdi.Şimdi başka insanlar,başka dünyalar var karşımda.Ne mutlu.

Kırdığım kalplerin her birini tedavi etmek isterim ama olmaz.Benim daha çok canım yandı.Çok istedim,istenmedim yada şartlar öyle gerektirdi falan.Bilmiyorum.Ama şimdi "Ben istiyorum" demesin bana.Şimdi olmaz.Artık olmaz.
Ne yazarsa yazsın,ne yaparsa yapsın...
Geçti.

2 yorum:

  1. hani bir söz var DEMİR TAVINDA DÖVÜLÜR diye...işte öyle. herşey zamanında gerek. zamanı geçmiş sevdalar sadece kalpleri kırar.geriye sadece keşkeler kalmıştır. ama artık geç kalınmıştır. oysa zamanında gelseydi bu bahar, belki kışı hiç yaşamzdı bu gönül.oysa o kışın üstünden daha kaç mevsim geçti kimbilir. şimdiki zamansız bahar....

    YanıtlaSil
  2. ah ablacımmmm ağzına sağlık!valla söylemek isteyip de söyleyemediğim ne varsa yazmışsın.içimde taşlar birden yerine oturverdi.ama dediğin gibi olan oldu giden gitti,geriye bakmamak lazım.teşekkür ederim,bulamadığım kelimelerden ne güzel şeyler yazmışsın...:)

    YanıtlaSil