8 Ağu 2011

insan güruhu ikiye ayrılır:kadınlar ve erkekler!

Kadınlar bikini giyerken asla ama asla utanmazken,sütyen külot giyerken görüneceğiz diye akılları çıkar.Erkeklerinse asla böyle bir derdi yoktur.
Kızların epilasyon sıkıntısı vardır,yaptırmak zorundadır.Erkeğin zaten böyle bir derdi ezelden beri yoktur.
Kızlar arasında birbirini süzme,eleştirme,birarada fazla bulunmaktan kavgalar olur.Erkeklerde ise hiyerarşi bulunmadığı gibi birbirlerine en ileri düzeyde eşek şakası bile yapsalar "Eyvallah abi" derler.
Kızların gaylerle arası çok iyidir.Erkekler içinse gayler "ibne"dir.
Kızların %90ı ofsayt nedir bilmez.Erkekler de "Aşkoooommm ofsayt ne demek?" diyen kızlarla sevgili olurlar.
Kızların bir kısmı fotoğraf çekinirken başlarını yana yatırır.Erkekler ise gülümsemeyi tercih edip,bu tip kızları kendi aralarında alay konusu yaparlar ki haklıdırlar.
Kadınlar güçlü erkek ister.Maço değil,güçlü.Korunmayı kollanmayı severler.Erkeklerse her zaman korunmaya muhtaç ve pozitif kızları seçer.
Yapılan bir araştırmaya göre kadınların libido oranı 80 iken erkeklerinki 450 civarındaymış.Varın siz düşünün!
Kızlar sigara içerken itici görünür.Erkeklerin çoğu kızlara hava atmak için başladığı sigaradan umduğu sonucu alamaz.Sonuç:Sigara içen erkek kızlar için çekici erkek değildir!
Kızların çoğu erkek arkadaşlarıyla birlikteyken ebeveynlerine "Hamdiyelerdeyim babağğğ" diye yalan söyler.Erkekler ise böyle yollara gerek duymadığı gibi,zannımca yanlarında yalan söyleyen kızlardan tiksinirler.
Kızların çoğu-hatta hepsi "Sen artık beni sevmiyosooooonn" tribi atar.Atmayan yalan söylüyordur.Erkekler ise "Kim o denyo?" diyerek,kızın yanında yöresinde bulunan erkekler için dolaysız bir girişte bulunur.
Kızlar için Angelina Jolie "Anasının karnında beş dakika daha dursaymış safi dudak olarak doğacakmış" kadar çirkin,erkekler için Brad Pitt "sarı pipi çamaşır ipi" denilecek kadar gereksizdir.
Kızlar erkeklerdeki Adriana Lima,erkekler kızlardaki Kıvanç Tatlıtuğ hayranlığına bir anlam veremez.Tamamen "Tencerenin dibi kara-seninki benden kara" mantığı işler.
Kızların daha duygusal olduğu söylenir.Yalandır.Erkekler daha duygusaldır.Türk edebiyatındaki neredeyse tüm şairlerin erkek olması tesadüfi değildir.Meyhanelerin dolup taşmasını duygu yoğunluklarına borçluyuz.

Tüm bunların alt alta toplayıp içler dışlar çarpımı yaparsak ortaya çıkan sonuç=Erkek dünyası daha eğlencelidir.
Kızların da dünyası süper.Toplanmalar,deli gibi gülmeler,destek olmalar.Ama erkeklerinki daha eğlenceli.
Lütfen hakkını verelim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder