20 Ara 2011

Dün başıma küçük bir mutluluk geldi

Kayra bey,
Telefonda uzun uzun anlatamadım.En kolayı yazmak galiba.Okuyanlar olucak,o yüzden en başından anlatmam lazım.
"Kayra beyi ben Bosch'ta staj yaparken tanıdım.Kendisi işini hakkıyla yapan,bizi her gördüğünde "Dahi ikizler" tanımlamasını uygun bulan çok iyi bir insandır.
Geçen sene Hıdırellezde öylesine "Benim adıma da gül ağacına dilek assana" demişti.Hemen onun adını da yazdım.Aşk,daha yükseklerde bir kariyer,araba,para,sağlık gibi şeyler dilemiştim.
Sonra o uğur parasını kargoyla yolladım.Yanında çalıştığım Kadriye hanım ve Derya hanıma,bilgisayarın yanına koymaları için küçük birer kaktüs sözü vermiştim,onları da yolladım.Bir tane de Kayra bey için aldım.
Bir de mektup yazdım içine,"Bu parayı hep cüzdanınızda taşıyın,paranız bitmez" dedim.
Bunun üzerine Kayra bey de tee ağustos ayında Alaçatıdan bize hediye almış.Ancak dün elimize geçebildi."

Annemle kahvaltı yapıyodum.Kargo şirketinden aradılar,"Bosch Frenden kargo var" dediler.Gittim,aldım.İçinden iki melek ve bir mektup çıktı.

İnsan hakikaten böyle şeylerden mutlu oluyor.Bana dünyaları verseniz böyle mutlu olmazdım.Çok küçük ama inanılmaz etkili olduğunu düşünüyorum.
Akşam olunca sizi aradık,"Bize çok hayranmışsınız,iki melek yollamışsınız" dedim de karşılıklı kahkahalar attık.Sesiniz inanılmaz canlı,içten,neşeli geliyordu.
Çok güzel şeyler söylediniz.Utandık baya ama bir o kadar da sevindik,çok iyi yerlerde olacağımızı,çok farklı olduğumuzu anlattınız.Ben hem utanıyorum hem seviniyorum,anlatması zor.Çok teşekkür ediyorum sadece...
Dilerim mektubunuzda yazdığınız gibi sizin de "Allah sevdiklerinizi yanınızdan eksik etmesin".Zira hayatın tadı onlardan başka kiminle çıkar?
Temennim,bir iki hafta içinde şirkete gelip yanınıza uğramaktır.Bir mani çıkmazsa neden olmasın?
Tekrar çok teşekkürler,var olun.

2 yorum:

  1. gerçekten güzel nüanslar.
    küçük mutluluklar aslında en güzel mutluluklar...
    mutlulukların ve güzel süprizlerin daim olsun bitanem.

    YanıtlaSil
  2. çok çok teşekkür ederim ablacım,inşallah hayatımızdan hiç eksilmez,sen de çok ama çok mutlu ol inşallah:)

    YanıtlaSil