11 Ara 2011

olmaazzzz!!!bu kadar kilo alınmaaazzz!!!

Halbuki ne güzel bir gündü...
Kahvaltımı yapmıştım,annem "O aldıklarının hepsini yiyebileceğine emin misin?" diye sormuştu.
Yedim tabi...
Ama ben biliyordum.Bu kadar iştahlı olmadım ömrümde...Neyi versen silip süpürüyordum.Beren Saat çok zayıf olduğu için ona çok gıcık olmaya başlamıştım.Smalldan mediuma geçmemi anlayamıyordum.Göbeğim kucağıma oturuyordu ama umursamıyordum.
Taa ki bugüne kadar.

İpek'in canı kısır yapmak istedi,evde bulgur yoktu.Sevgilime ördüğüm atkıyı bitirmiştim,buluştuk taktı hemen,çok beğendi falan.Dedim ki,"İpek'e bulgur almaya gidelim." Kent Meydanını teklif etti,gittik.
Tam aşağı iniyoruz,hani şu avmlerde boy,kilo,tansiyon ölçen aletlerden var ya onlardan gördük.Şakalaşıp "Baktırsak mı?" derken,benimki çıktı baktırdı gaayet kendinden emin bir şekilde.

O emin olmasın da ben mi olayım anasını satayım,adam "slim fit" çünkü,göbek falan ne gezer?Bir çıktı,kilo 72,boy 1.78..."Civan gibi delikanlıyım" diye caka satıyor bana.
Sonra tutturdu,hadi sen de çık diye.Yapma dedim etme dedim,dinletemedim."Bak 75 kilo bile çıkarım" dedim ama cık,caymadı.

Hocalarrr bir çıktım...Ta taaaaaaaaa!!!"OHAAAA" deyivermişim.
61.5!!!!
NEEEE?
Ömrümde gelmediğim kilo,görmediğim kilo!48dim ben lisedeyken...En son tartıldığımda da 52...
E bu 9 kilo nerden geldi o zaman?

Bildiğin hüsrana boğuldum,canım sıkıldı.Annemlere telefon açtım,benimki ordan "62 kilooo" diye bağırdıkça annemle kardeşim "ŞİŞKOOO ŞİŞŞŞKOOO" diye tempo tuttular.
Gittim hemen kendime yarım yağlı süt ve keloks aldım.Kıtırlı domates çorbası aldım.Bir yandan da tatlı reyonuna bakıp bakıp ağlıyordum.Sürekli "Ühü ühü,gel keloksum,gel yeni can arkadaşım gel" diye keloks poşetine sarılıyordum.Canım sevgilim de "Bu gece eve gideyim,şöyleeee güzeeeeelll bir yemek yiyeyim,mısır patlatayım" diye bana moral veriyordu(!).
Kardeşim de pırasa ve kısır yaptı.Evde bundan sonra zeytinyağlılar var.Beyaz ekmek,et falan yok.İnternetten "İştah kesen yiyecekler" araştırması yapıyorum.
9 kiloyu atmaya söz verdim kendime.
"80 kilo olsan da severim seni" diyen sevgilim,sana sesleniyorum:Sen sevsen de ben kendimi sevemem ki...Halimiz yaman olur::)

4 yorum:

  1. sizinkiler de çok acımasızlarmış ama :/

    YanıtlaSil
  2. sorma valla öyleler...ama biraz olsunlar yoksa hayatta kilo veremem:)

    YanıtlaSil
  3. ah canım şu an halini tahmin edebiliyorum çikolata falan görünce boynu bükük yetimlere dönüyorsun değil mi!
    Kilo verme kararını aldığımda tamı tamına 67.5 kilo olan ben bile 45'leri görüp yaklaşık 48-50 civarında sabitlediysem kendimi -ki yemek yemeye hala acayip düşkünüm- sen de kararını verdiysen ideal kilona en ideal zamanda inersin hiç üzülme:)

    YanıtlaSil
  4. ağlamaklı oluyorum tatlı falan görünce,üstüne bastın!inşallah ben de senin gibi azimli ve istikrarlı şekilde ilerlerim canım,çok sağol desteğin için:)

    YanıtlaSil