14 Eki 2012

Happy birthday banaaa!

İnsanlar beni ağlatmaya yemin etmiş gibiydi.
Halbuki farkında değildim.Bu sene kızlardan 1 fire vermiştik:Tuğçe.İzmir'deydi ve bu yüzden doğum günümüzü bir hafta sonra kutlayacaklardı...

 12 Ekimde saatler 23:55 i gösterdiğinde,kim milyoner olmak ister yarışmasında Einstein'in izafiyet teorisiyle alakalı bir sorunun cevabını düşünüyordum.Çok merak ediyordum.Tam o sırada kapı açıldı ve kafalarında kartondan,üzerinde İpek-Hazal iyi ki doğdunuz yazan şapkalar, ellerinde sizi çok seviyoruz yazan pankartlarla ve ve tabiki pastayla altın kızlar içeri girdi!
Ağzım yavaş yavaş açıldı galiba.Tam bi şok anı.Atlatmaya çalışırken,"Bu gece burda kalıyoruz" diyerek çok mutlu ettiler.
Tuğçe tee İzmirlerden telefon bağlantısıyla katıldı."Yetti artık bu gurbetlik" diye söylendi.ahsajkshdsj:)
O gece çektiğimiz videoları izleyenler,muhtemelen zeka yaşımızın 11 olduğu konusunda hemfikir olurlar.Gangnam style şarkısında ip gibi dizilip,kendi halinde dans eden manyaklardık.Valla apartman ayağa kalktı ama sağolsunlar bişi demediler.Diyemezler zaten.Biz alt kattakilerin manyak köpeklerini,üst kattakilerin oğlu manyak Utku'nun müthiş repertuarını çekiyoruz ya!Allah Allah!

Doğum günü sabahında ise pasta kursuna gittim.Çok eğlenceli geçti her zamanki gibi.Herkes doğum günümüzü kutladı.Bu arada bol bol telefon,mesaj aldım.Bütün gün mütemadiyen,"Çok teşekkür ederim"-"Çok mutlu oldum"-"Ben de seni çok seviyorum" cümlelerini kullanmak,"İyi ki"leri sıkça duymak,gözlerin dolması,yüzün gülmesi gibi güzellikler yaşadım.Çok sevenim varmış,bilmiyordum.Sağolsunlar,Var olsunlar!
Kurstan çıkınca da şahane Esin ablacım ve annemin katkılarıyla bir bara müzik dinlemeye gittik.Çok eğlenceli geçti,bayıla bayıla oynadım.
Bu arada "Kutlu Hazal Haftası" 1 hafta sürcekmiş.Babam bile bunun böyle olduğunu bildiğinden,"Tamam kızım,zaten hep 1 hafta sürüyo,telafi ederiz" dedi.Bugün arkadaşım Berşem,elleriyle pasta hazırlamış,çat kapı geldi.Bir muhabbet bir muhabbet.Canım benim.Çok sevdiğim,hep olsun dediğim insanlardan biridir.
Böylelikle doğum günümün sadece iki gününü yazmış oldum,kalan beş günü de yavaş yavaş yazarım,daha kızların yapacakları varmış:)



Hediyeler konusuna gelince...
Babam zaten mont ve çizme almıştı,anneme de dünya dolusu kazak aldırmıştım.O yüzden ekstra istemedim.Daha ne olsun la!
Zeynepten bir kazak,Ayçadan bir pantolon,Berşem'den pasta,Esin abladan makyaj malzemeleri var.Ay ne isteyeyim Allahtan daha!
Sadece böyle güzel insanlara sahip olmak bile nimet!
Gece yatmadan önce bir kez daha şükrettim.
Çok teşekkürler.İyi ki varsınız,sizi çok seviyorum...

                            
 
 

2 yorum:

  1. Yüzünden gülücükler, hayatından mutluluklar hiç eksik olmasın. Nice mutlu yıllara :)))

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim efendim:)

    YanıtlaSil