15 Tem 2011

hayattaki "en" ler


***Benim için hayattaki en zor şey,sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmak zorunda kalmaktır,onların bana dokunmasıdır.
Nazara inanırım,bana kimden nazar değebileceğini de hemen anlarım:Altıncı hissim kuvvetlidir çok.
O her daim gülen yüzüm kimi rahatsız ediyorsa odur beni hasta edecek olan...
Bir dua geçer içimden...


***Hayatta en çok sevdiğim şey,ben fark etmeden neyi sevip sevmediğimi anlamış ve ona göre gardını almış insan tavrıdır.Çayım masaya geldiği an şekerliğe uzanıp "Sen tek şekerli içiyordun" diyen yada "Sen çok seversin diye bunun fındıklısından aldım" cümlesini kurabilen insan başımın tacıdır.Yerim la sizi!



***Hayatta en çok sevdiğim anneler,çocuğuyla dalga geçebilen annelerdir.Ona kıymetli bir malmış gibi ciddiyetle bakan değil,onunla kudurup onunla yerlerde yuvarlanan ve ağzına burnuna çikolata bulaştıran anne melektir,candır.



***Hayatta en çok sevdiğim insan,kendisini tanımadığım halde attığım laflara aynı sıcaklık ve güleryüzle tepki veren insandır."Yaaa sorma!" diyendir bana,yüzüme tatlı tatlı bakandır.


Çekinmem çünkü ben konuşmaya.Konu bulmakta zorlanmayışım bundan.



***Şu hayatta en çok güldüğüm hayvan kedi,en çok sevdiğim şey(evet şey.genel çünkü) patlıcandır.Kediler doğal komik,patlıcanınsa her türlü yemeğe gideri vardır.


***Hayatta en çok sevdiğim üç kelime:bereket-şahane-eğlenceli.

***Hayatta en çok sevdiğim ses,rüzgar ve denizin sesi;en sevdiğim koku taze nane ve bebek kokusudur.

Şimdilik bu kadar.

Devamı gelecek...(Aklınıza başka kategoriler geliyorsa yazın bana ki onlardan da cümle kurayım)

4 yorum:

  1. **Hayatta en çok sevdiğim anneler,çocuğuyla dalga geçebilen annelerdir.Ona kıymetli bir malmış gibi ciddiyetle bakan değil,onunla kudurup onunla yerlerde yuvarlanan ve ağzına burnuna çikolata bulaştıran anne melektir,candır.

    Yazını bu kısmı için "Easy A" diye bir film var inanılmaz diyologlar geçiyor izle çok komik :)

    YanıtlaSil
  2. süpermiş!izleyeceğim hemen.çok teşekkürler;);)

    YanıtlaSil
  3. şimdi neden bu yazıda patlıcan geçiyor? neden yani? midem sırtıma yapıştı sayende! benim de hayatta en çok sevdiğim şey patlıcandır. laf aramızda musakkasını da harika yaparım.

    YanıtlaSil
  4. vayyyyyy ne güzel işte yemek yapabiliyosun!çok şanslısın.ama şimdi senin karnın acıkacak diye içinde gıda maddesi geçmeyen cümle kurmamazlık yapamam serhat.bu konuda anlaşalım.yoksa bidahaki yazımda yemek tarifi mi versem?hahahah:D

    YanıtlaSil