25 Tem 2011

oww yeaaaa beybi!

Hayatta çok eğlendiğim şeyler var benim.İzleyerek dinleyerek koklayarak falan.

1)Bir ortama girdiğimizde annemin aşırı kibarlaşmasını izlemek:İnanılmaz komiktir."He ha he ha aaa Hazal ben sana ne zaman manyak dedim?
Bak yaaa insan annesine hiç kuzu incik der mi?Hain evlat he ha he ha(kibar gülüş)"
Hayır yerine göre kibar da esasen evde gayet bizden,gayet "halkın arasına karışmış"-"toplumla uyumlu" bir insandır.Nedir bu gayreti,bir anlasam.
Hayır sonra söyleyince "Susss beeeeaaeeee" diyo,gülüyoruz o ayrı.

2)Anlam veremediğim hareketlerim:Burak'ın aldığı çikolata eriyor...Yine de yiyorum.Dişlerime bulaşıyor,"Siğğ..zeee çuklağğtalll dijjj gösss..tiriyim miiiğğ?" diyebiliyorum ancak ve tam diş gülüyorum.Kızlar tiksiniyor,Burak kahkahayı basıyor.
Denize dalıyorum,çıkınca "Kızlarrr size burnumdan tuzlu su çıkarayım mı?" deyip burnumdaki tüm suyu sümkürüyorum.Kızlar "ÖÖÖÖÖvvvvĞĞĞ" derken,ben kahkahayı basıyorum.
Kendi stilimi konuşturduğum bir "Moon Walk" dansım var.Tüm düğünlerde ve evimde bunu sergilemekten çekinmiyorum.Gelinle damattan çok ben alkış alıyorum,evdekiler genelde tınlamıyor,başka odaya gidiyorum.
Eylülle dişlerimizi fırçaladıktan sonra o ellerini havluya kuruladığı esnada "Bu bir savaş demektir.Su savaşıııı!!!" diyerek kendisine su atıyorum,elimle bir güzel yüzünü ıslatıyorum.Minik elleriyle deli gibi gülerek bana yetişmeye çalışıyor.
Ben çok ciddi yürürüm tamam mı.Dışarda beni otururken görseniz muhtemelen İngiliz kraliyet sarayında beş çayını içip politik meseleler konuşurken pat diye kendini Türkiyede bulmuş bir kontes sanırsınız.Durum vahim.Fakat ne zaman ki yanıma bir bebek yada çocuk geliyor,mesela elinde oyuncak tabanca var,üzerime tutup "dışın dışınnnnn!!!" fonuyla beni vuruyor,"aaaağğğğhhhh öldümmmm" diyerek yığılmış gibi yapıyorum,ana oğul gülüyolar.
Tabi bende bu durumda "Sidikli kontes" e dönüşüyorum.

3)Alem buysa kral sensin:İnternette mesela Facebookta Info bölümü var ya,(türkçesi bilgi mi ne hahahah) orada kendinle ilgili şeyler yazabileceğin bölüme "BENİ TANIYAN TANIR,TANITMAYA GEREK YOQ YHA" yazan tip-seninle çok eğleniyorum.
Yada şey bak,"Tanıyan tanır,tanımayan yol alır" diye albüm adı var la.
Hahahahaha!

4)"Çok keyifli"-"@Xle kahve keyfi"-"Ohhh şöyle bi keyif yapak":
İnanın sizinle eğlenirken bir yandan da sinir katsayılarımı arttırıyorum.Hayır söyleyin itirazım yok ama ağzınızı yaydırmayın:"keyifliiiğğğğğğeeeee" gibi mesela.
Bu konuyu daha fazla uzatmayıp direkt taklit yapmaya geçiyorum.

Devamı gelecek...Beni izleyin anacım.

2 yorum:

  1. Çok eğlenceli olmuş yazı. :) Devam serilerini bekliyoruz. :)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ediyorum.aklıma geldikçe yazacağımdan emin olabilirsin:)

    YanıtlaSil