9 Ağu 2011

ne güzel sessin sen!



Carla Bruni'yi seviyorum.Sesi yanık,olduğu gibi,doğal mı doğal...Zorlamıyor kendini hiç,akıyor gidiyor.
Genelde akustik.Ve benim dünyada en sevdiğim müzik de akustik müzik.
Şansa bak.
Bu şarkısında uzun etekler giyip,saçlarını salıp yavaş yavaş aheste aheste dans etmek istiyor insan.
Valla da yapıcam billa da yapıcam.

7 yorum:

  1. evet fransızca her şarkı hoşuma gider genelde.mesala Piaf'ın hemen hepsi örneğin bu http://www.youtube.com/watch?v=uOXzGtlLGgw&feature=related
    bunu dinle bir de fransızca değil ama beğeniyorum,bilmem beğenir misin ?
    http://www.youtube.com/watch?v=IJ1c9ErCn7w

    YanıtlaSil
  2. bayıldım! özellikle edith piafın şarkısına.başıma hasır bi şapka takıp,elbise giyip,fransa sokaklarında dolaşmak istedim.zaten çok severim sesini,"la vie en rose"unu da ben sana tavsiye ederim:)
    frente de hoş,konuşur gibi söylüyor,çok beğendiğimi söyleyebilirim

    YanıtlaSil
  3. ohoo üstadım,hevesine hayran kaldım :) 'toz pembe hayat'ı sen bana mı öneriyorsun?hayatımın şarkısı o benim.ama onu louis armstrong'dan dinleyeceksin,saksafonu ruhuna işleyeceksin,bak bakalım o zaman sende hiç sinir stres kalıyor mu ;)

    YanıtlaSil
  4. hahahhaa!asıl benim hayatımın şarkısı o.kimselere de vermem adını ama edith piaf dedik bikere.louis armstrongu da bilerek yazmadım,bilme diye.o edith e bin basar:)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. eh evet :) joe dassin'in a toi şarkısı aklıma geldi,dinle güzeldir...bak bu şarkı da beni dinlendirme ve çocuklar gibi mutlu yapma yetisine sahip,melpo mene'nin i adore you şarkısı...Ayrıca bundan birkaç ay önce singing in the rain filminin en güzel sahnesini görmüştüm facebookta.ben bu filmi izlerim demiştim,ama araya finaller girince unuttum,ama senin 'hep yapmak istediğin şey'i görünce kafama dank etti ve izledim,süperdi :) ve galiba az buçuk etkisinde kalmış olacağım ki,gece 4te istanbul yağmuruna arkadaşlık ettim birbaşıma sokaklarda birkaç dizesini bildiğim bir yabancı şarkıya hayat vererek dudaklarımda ...(hahaha sanatsal oldu,yaz bunu da elif ablaya)

    YanıtlaSil
  7. oyy!!!ben istiyorum ki singin'in the rain i herkes izlesin...herkes yağmurun altında sokaklarda dans etsin...öyle bir muhteşem film çünkü.birine daha sevdirebildim demekki,ne mutlu bana:)
    şarkıları da dinleyeceğim.söz:)

    YanıtlaSil