5 Kas 2010

itiraf ediyorum

1)Malesef ama malesef çok güzel çok akıcı yazan insanlar...sizi deliler gibi kıskanıyorum.Kötü yazıyo jkldjfkfdlf falan desem de eve gelince sessiz sessiz ağlıyorum.
Oh be rahatladım.OH BEEEAAAEEE!
2)Narin-çıtkırıldım kızlar.Size acayip imreniyorum biliyor musunuz?Öyle dokunsan ağlayacak öyle bir sevimli duruyorsunuz ki(!)."Ulan" diyorum "Asla böyle olamayacağım"
Kedi gibisiniz.He birde çirkinsiniz.
3)Bazen,keşke kısa olsaydım diyorum.Sonra halk arasında söylenen bir tabir vardır neyse şimdi şurda ifşa etmeyeyim,kısaca "kısa kızlar" ı böyle güzel elbiselerin içinde çirkin görünce "Oh" diyorum "Uzun kıza her şey yakışıyor"
Ayrıca boy olayı konserlerde bir avantajdır.Dezavantajı ise,sevgiliye sarıldığında başının göğsüne gelememesidir.Tüm mesele bu.
4)Sarah Jessica Parker a imreniyorum.Kıskanmıyorum imreniyorum.Hatta diyebilirim ki hayatımda hiçbir kadını onun kadar beğenmedim.Bir insan bir topuklu ayakkabıyı bu kadar güzel taşımamalı.Bir insan hem bu kadar çirkin,hem bu kadar zayıf hemde bu kadar sempatik ve alımlı olmamalı.Ayrıca moda dünyasına öncü olmasın.Bu kadar da güzel giyinmesin.O ayakkabıları da en yakın zamanda bana kargolasın lütfen.
Kısacası senden bir halt olmasın Jessicacım.Fakat şimdilik başarılarınla övünüyoruz,ailecek beğenerek izliyoruz.
5)Ayşe Arman gibi bir hayatım olsun isterdim.Bir orda bir burda.NOT:Bu madde kesinlikle tartışmaya açık değildir.
6)Çok akıllı erkekler var."Denk gelmiyor" deyip hayıflanıyorum ara sıra bazı bazı.
7)Hep çok güzel bir sesim olsun isterdim.Hep sokakta çalan bir şarkıda dans etmek isterdim.Allah iki yeteneği de vermemiş.Hadi belki ikincisi az da olsa var,iki yıl halk oyunu oynadım malum ama birincisine ne demeli?Kaderimse çekerim.


Şimdilik bu kadar.Aklıma geldikçe yazıcam,böylelikle fesatın kralı olduğumu anlayacaksınız hahahahah:D:D
Hoşçakalınız.






1 yorum:

  1. Akıcı yazı yazanları ben de çok kıskanıyorum. Kıskanılacak bir yetenek (ya da yetkinlik?).

    Dünyada "boyum X cm daha uzun olaydı da Y yıl daha az yaşasaydım" diyen insanlar varken sen uzunluk mu iyi kısalık mı iyi gibisinden bir tarışma açmışsın. Bir gün tenhada sıkıştırıp fena hırpalayabilirler. Tabii ki uzun olmak istenen şeydir. :)

    YanıtlaSil