7 Ağu 2011

terazi:ne acayip burçsun sen!

Ne olurdu yani bir başak,bir ne bileyim boğa burcu falan olsaydım?
Çocukluğumdan bu güne kadar içimde taşıdığım ne kadar çok fikir ve Hazal varsa hepsi birbiriyle yarışıyor.
Terazi burcuyum ve kanımın son damlasına kadar özelliklerini taşıyorum.

En güzel kadınlar terazi burcundan çıkar diyor astroloji.Bilmiyorum ama nazik,kibar insanlar.Beni atın dışına,bunu kendi hayatımda pek uygulamam ama öyle insanları hemen seçer gözlerim,kalabalığın arasından.Kibar erkek,kibar kadın çok hoşuma gider.Hani şu İstiklal Caddesine takım elbiseyle çıkıp "Günaydınlar efenim" dedikleri 50li yıllar var ya,o dönemde yaşasaymışım harika olurmuş.Bu döneme ait değilim ben.
Severim kibar insanları...

Terazi kızları bir çiçeğe kanmayın der astroloji kaynakları...Al bir de burdan yak!Tek zayıf noktam,yumuşak karnım çiçek.Hayatta belki de en sevdiğim şey.Canımdır cicimdir,alan her kimse başımın üstünde taşıyasım gelir onu.

Kararsızızdır.Dünyanın en zor şeyinin kararsızlık olduğunu biliyor muydunuz?İki pantolon arasında kalıp,başınızda beklemekten bunalan babanızın "Aman tamam,al ikisini de kurtar beni bu azaptan" demesi ne demek biliyor musunuz?Bir pastaneye gittiğinizde "Şekerpare mi alsam tulumba mı?" diye sesli düşünürken tezgahtarı fıtık ettiğinizi ve en sonunda ikisini de aldığınızı mesela...Buluşma yeri ve saatine asla karar verememek çok zordur.
Ama yavaş yavaş yenmeye çalışıyorum.Ben karar vermezsem benim adıma karar verilir ve hayatım başkalarının elinde olur çünkü.Babamın dediğini uyguluyorum ben de:"En kötü karar,kararsızlıktan iyidir"

Ruh hali çok değişkendir.Havalara,saniyelere göre değişir.Zor bi durum tabi.Küçükken oynadığın oyundan pat diye sıkılmak,büyüdüğünde gülerken birdenbire somurtmak...

Çok sever sayar ama bittiyse bitmiştir onun için.Asla dönüp arkasına bakmaz.Aynen hacılar.Hayatım boyunca hep böyle oldum,bunda asla iflah olmam.Değişemem yani,elden ne gelir.
Kısacası siz bi açın okuyun terazi burcu kadınlarının özelliklerini,beni görmüş olursunuz.Bak "görmüş gibi" demedim,bizzat görmüş olursunuz dedim.
Bir de üstüne yay yükselen miyim sana?Terazi evlilik,yay bekarlık burcu.
Al çelişkiyi bir de burdan yak!Birbirine gem vuran iki burcu bünyemde barındırdıkça sabit bir ruh hali beklemeyin benden.
Saygılar.

2 yorum:

  1. Başak da Boğa da çok fena burçlar boşversene Terazi iyidir, ha bir Koç bir Yay olsan daha da güzel olurdu ama napcan artık :P

    YanıtlaSil