9 Mar 2012

Hazalkız "Soframız" programında


Anneeemmmmm!:)





Valla ne ara annemi aradılar,kabul etti,nasıl oldu bilmem ama kendimizi birden Star tvde yayınlanan "Soframız" programında bulduk...
Annem yemek yapacaktı,biz de ikizimle bir yemeği beraber yapacaktık...
Şimdiden söyleyeyim de izleyince şaşırmayın:Yemek yapmak konusunda inanılmaz beceriksiz bi tipim.Elim ev işlerine çok yatkındır,malikhaneyi teslim et,gözün arkada kalmasın.O derece iyi temizlerim.
Kardeşim de tam tersine çok güzel yemek yapar ama ev işinde ı-ıh.Hemen bırakır bana.Değiş tokuş yaparız yani.
Annem yemek yapacaksınız dediğinde ölücem falan sandım.Kamera karşısına geçmemek için çok direndim.Çünkü yapamayacaktım,biliyordum.
Ve beklenen oldu,çekimler sırasında bir maydonozu bile doğrayamadım yaa!Allahımmmm!Nasıl bi stres,nasıl bi heyecan.Bide yine stresten ve heyecandan bık bık bık konuşup durduk kardeşimle,kıza yer kalmadı valla.
Bidaha yapar mısınız deseler asla derim çünkü o dert çekilmez.10 saat çekim olur mu?Evi toplamaya girişince bide ohoooo!
Bittik valla haşat olduk.

Ha bide ilk defa burada söyleyeceğim bişi var:Sunucu kız Burcu,o ekranda kibar hanım hanımcık görünen kız var ya,o kadar kaba ki!Daha gelir gelmez anladım zaten ama bişi diyemiyosun,sürekli gülüyosun,napıcaksın ki...
Öyle işte.İzleyin bakalım vaktiniz olursa blogdaşınızı...
"Tüh beceriksiz" demeyin ama:)

3 yorum:

  1. yerim ya şirinliğe bak :) annene de maaşallah hazalcım. bi de ne zaman yayınlanacak yazsan şahane olurdu:) öpüyorum çok:)

    YanıtlaSil
  2. ayy dilaracım çok teşekkür ederim öncelikle:)canım yayın tarihi belli değil ama haftaya cuma olabilirmiş belki...kesinleşmeden yazmak istemedim,haber veririm söz:)

    YanıtlaSil