14 May 2012

Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok.

Başlıktan da anlaşıldığı üzre:Ay lav İsmail YK.

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasını izlerken ihya oluyorum.Mesela bugün,daha sorunun cevapları gelmeden çat diye söyleyince,anneannem "Sen hemen katıl" dedi.Bunu dileyen birçok insan gördüm ama işin içinde rezil olmak da var.Evde süperim ama yarışmada ilk soruda ciiiiiuuuu sesiyle elenirsem aman yarabbim!Sonra işin yoksa insanlara dert anlat!
Neyse bakarız.Belki bi cesaret yazdırırım adımı.

Haziran ayı çok yoğun geçicek benim için.Bir türlü kafamın içindekileri sıraya sokamadım.
Mesela mezuniyet var,daha hiçbir şey bakmadım.Parasını yatırmam lazım.Kep alma-cüppe alma,diploma töreni-dersim falan kalmazsa tabi bu arada-,düğün dernek,doğum günleri,tabi bu arada haldır haldır iş arama,arada bi tatil kaçamağı yapma,kilo verme,inşallah para bulabilirsem İngiltere ya da başka bi yabancı ülkeye gitme vs.Neyse yaa,bunların hepsini sıraya koymaya kalkmama kararı aldım,spontane yaşayayım diyorum.Fakat işin enteresanı,öte yandan da hiçbir şey yapmaya gücüm yok,kolum kanadım kalkmıyo.Bahar yorgunluğu da olabilir,Kütahya dönüşü 3 saat uyumamdan da.
Bu arada Kütahya demişken baya güzel geçti,şampiyonluk kutlamalarına orda denk geldim de insanlar pek coşkulu pek hoştu.Bir Fenerli olarak tebrik ediyorum ve takımım adına siz spor severlerden özür diliyorum falan.Yaşanmaması gereken şeyler oldu,varın mazur görün,aldınız kupanızı hadi.
Ayrıca dikkat ettim,bu aralar bloguma yorum gelmiyo,nerdesiniz laaaannn!!!
Seviyorum,cevap vermek istiyorum ama siz yinede yazmak istemezseniz canınız sağolsun.
Huyumdan mıdır nedir,hep bi konudan ötekine geçişlerim vardır.
Yine yaparım:İyi geceler efem.

2 yorum:

  1. burdayız burdayız, rüyalarda bile görüyoruz da, bi türlü mesaj atıp, arayıp, yorum morum yazamadım ki. Bahar yorgunluğu olabilir :))

    mesaj atacağım Hazal'cım, öptüm :)

    YanıtlaSil
  2. her zaman beklerim Dilaracım biliyosun ki,gözlerim telefonda:)öpüyorum bendeee....

    YanıtlaSil